Rakennuttaminen

Toimimme rakennuttajan edustajana projekteissa rakennuttajatehtäviä suorittavana organisaationa haluamassanne laajuudessa. Hoidamme operatiiviset tehtävät siten, että päätösvalta asioihin on tilaajalla. Tehtävät voivat alkaa jo tarveselvityksestä tai hankesuunnittelusta tai juuri silloin, kun asiakas katsoo apua tarvitsevansa. Johdamme ja valvomme projektia aina tarvittaessa takuuvaiheen tehtäviin saakka. Tilaaja päättää haluamansa laajuuden oma osaaminen, ajankäyttö ja kokemus huomioiden. Rakennuttajan edustajana toimimme yhdyshenkilönä kaikkiin hankkeen muihin osapuoliin päin: suunnittelijat, urakoitsijat, viranomaiset ja muut tahot.

Rakennuttamistehtävien laajuus määritetään hankkeen alussa. Ammattimaiseen rakennuttamiseen on laadittu rakennuttamisen tehtäväluettelo HJR12, josta tehtäväkokonaisuudet voidaan hankekohtaisesti määritellä. Pääasia kuitenkin on, että kaikki rakennushankkeen onnistumisen kannalta keskeisimmät tehtävät tulevat suoritetuksi.

MONIPUOLISELLA JA ASIANTUNTEVALLA OSAAMISELLA JOHDAMME PROJEKTEJA LUOTETTAVASTI, VAIKUTAMME RATKAISUIHIN JA PÄÄTÖKSIIN SITEN, ETTÄ HANKE ETENEE TALOUDELLISESTI, TEKNISESTI JA AJALLISESTI HALLITUSTI.

Otamme sovitun laajuisen kokonaisuuden hoidettavaksemme asiakkaan tarpeiden mukaan. Rakennuttamistehtävien tarkemman kuvauksen ja yksilöinnin laadimme tarjouksemme yhteydessä.